81
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- αλεύρι κίτρινο 400 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- λευκό κρασί 1 φλιτζανάκι
- λευκό κρασί 1 φλιτζανάκι
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- λευκό ξύδι 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
- κορν φλάουρ -
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- σέσκουλα 500 γρ
- σπανάκι 500 γρ
- ρικότα 350 γρ
- αυγά 7 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- παρμεζάνα 120 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μαντζουράνα 1 κσ
- μοσχοκάρυδο -
- μαύρο πιπέρι -
- αλάτι -
Τα υλικά της απλά και εποχικά : πρώτα απ' όλα τα φρέσκα χορταρικά (σπανάκι, σέσκουλα ή αγκινάρες), αυγουλάκια, λίγο φρέσκο τυράκι και φύλλα για πίτα...Για τα χορταρικά της γέμισης προτιμώνται τα σέσκουλα, πολλές φορές αναμεμειγμένα με σπανάκι. Κάποιοι χρησιμοποιούν και τις αγκινάρες, αγαπημένο υλικό της ιταλικής κουζινας, αλλά συνήθως οι αγκινάρες είναι ήδη εκτός εποχής και έτοιμες να ανθίσουν κατά την περίοδο του Πάσχα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com