79
Υλικά
- τορτίγιες 4 τμχ
- θυμάρι 1 κγ
- καλαμπόκι 150 γρ
- λευκό κρασί 2 σφην
- βούτυρο 2 κσ
- μυρώνια 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- λάϊμ 2 τμχ
- μουστάρδα 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
4 τορτίγιες 1 κ.γ. θυμάρι 150 γρ. καλαμπόκι 2 σφην. λευκό κρασί 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 κ.σ. μυρώνια Αλάτι – πιπέρι 2 φιλέτα κοτόπουλο 1 μικρή πράσινη πιπέρια Ξύσμα από 1 λάιμ 1 κ.σ. μουστάρδα squeeze απαλή Kalamata Papadimitriou 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι - πιπέρι 300 γρ. κρέμα γάλακτος Arla Ξύσμα από 1 λάιμ Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr