106
Υλικά
- φαρίνα 220 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαργαρίνη με βούτυρο 130 γρ
- ζάχαρη 140 γρ
- γάλα 130 ml
- αυγά 3 τμχ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- μαρμελάδα φράουλα 130 γρ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- ζελατίνη 1 φύλλα
- κονιάκ 6 κσ
Πρόσφατα για μια ξεχωριστή γιορτινή περίσταση, έφτιαξα την τούρτα που θα σας δείξουμε σήμερα.Ήθελα ένα δροσερό γλυκό τύπου τούρτας, που όμως δεν θα ήταν δύσκολο στην ετοιμασία του.Για παντεσπάνι χρησιμοποίησα ένα αφράτο κέικ βανίλιας. Η κρέμα του είναι ελαφριά τυροκρέμα.Την χρωματική αντίθεση στο γλυκό μας δίνει εκτός από τις φράουλες, η μαρμελάδα φράουλα σοκολάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com