68
Υλικά
- αυγά τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- φαρίνα 1.5 ποτ
- κακάο 3 κσ
- βανίλια τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- κακάο 1 πκτ
- βούτυρο 250 γρ
- βανίλια τμχ
- φράουλες τμχ
- λικέρ φράουλα κσ
- Grand Marnier κσ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- ζάχαρη άχνη 0.5 ποτ
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια 1 Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Νερό 1 φλιτζάνι του καφέ Για την κρέμα σοκολάτας Αυγά 3 Ζάχαρη 1 ποτήρι Κακάο 1
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr