48
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 0.5 κφτ κγ
- κακάο 4 κσ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 5 κσ
- νιφάδες σοκολάτας 60 γρ
- κουβερτούρα 60 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- κορν φλάουρ 1 κφτ κσ
- βιτάμ 0.5 κφτ κσ
Υλικά Για το παντεσπάνι 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ (20 γραμμάρια) 1/2 κοφτό κουταλάκι του γλυκού βανίλια 4 κουταλιές της σούπας κακάο Για την τούρτα 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 4-5 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη σιρόπι για να βρέξουμε το παντεσπάνι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.gr