by admin

Τραγανά κομμάτια χοιρινού στη χύτρα ταχύτητος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Μία απλή, αλλά ταυτόχρονα και απίστευτα έξυπνη τεχνική για μετατρέψουμε σκληρά κομμάτια κρέατος (όπως η χοιρινή ωμοπλάτη) σε μία χρυσαφένια, τραγανή και με μπόλικο κρεατάκι γαρνιτούρα για άλλα πιάτα. Και επιπρόσθετα, θα πάρουμε και έναν πλούσιο ζωμό κρέατος, πολύ καλύτερο από τους συνήθεις ζωμούς...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr