117
Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με ένα τραγανό, ευωδιαστό και ξεροψημένο ψωμάκι, ειδικά αν είναι φτιαγμένο με τα χεράκια μας.
Το συγκεκριμένο, γίνεται με μαγιά και σκληρό, κίτρινο αλεύρι και είναι ωραιότατο.
Δοκιμάστε το ζεστό, με το που θα βγει από τον φούρνο και θα με θυμηθείτε!
Το συγκεκριμένο, γίνεται με μαγιά και σκληρό, κίτρινο αλεύρι και είναι ωραιότατο.
Δοκιμάστε το ζεστό, με το που θα βγει από τον φούρνο και θα με θυμηθείτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com