71
Υλικά
- βλίτα 1 κιλ
- καυκαλήθρες 1 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 7 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- πάπρικα 0.5 κσ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κσ
- μάραθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο 250 γρ
- αλάτι -
- ντοματοπολτός 1.5 κσ
Κερκυραϊκή νοστιμιά στο τραπέζι σας... Total Time: 01h 15min Χρόνος προετοιμασίας: 50Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 25Λεπτά Χόρτα της εποχής - 2 κιλά (βλήτα και καυκαλίθρες) Κρεμμυδάκια φρέσκα - 7 τεμ. Σκόρδο - 4 σκελίδες Καυτερή πάπρικα ...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr