by admin

Τσιμπολογήματα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κρέας, τυρί, χόρτα, ελιές. Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες επιλογές για την γέμιση πιτών. Το κύριο συστατικό σχεδόν πάντα αναμειγνύεται με μυρωδικά όπως αποξηραμένη ρίγανη και δυόσμο ή φρέσκο άνηθο και μαϊντανό και η ποσότητα της γέμισης εξαρτάται πάντοτε από την προτίμηση αυτού που την ετοιμάζει....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: κρεατοπιτάκια, πιτάκια, τυροπιτάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com