277
Αυτή η συνταγή εμφανίστηκε στα 70s από την μάρκα μαγιάς Ζαναέ Η συνταγή αυτή είναι η πρώτη συνταγή που ήταν γραμμένη πάνω στην μαγιά Και είναι και η πιο σωστή στα υγρά για να βγούν αφράτα τα τσουρέκια Εγώ την διαίρεσα για να μας βγεί η δόση για 1 κιλό αλεύρι.Εγώ προσθέτω και ένα 1 γιαουρτάκι για να βγεί η ζύμη μαλακιά και τα τσουρέκια πολύ αφράτα .έτσι η ζύμη πριν το φούσκωμα κολλάει,αφού φουσκώσει την πλάθω με έξτρα αλεύρι να πάρει σχήμα και αφού ξαναφουσκώσει πλάθο σε πλεξούδες
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com