62
Η διαδικασία για να τυλίξουμε φύλλα για ντολμάδες είτε αυτά είναι αμπελόφυλλα, είτε λάχανο, είτε μαρουλόφυλλα είναι ο ίδιος. Χρησιμοποιούμε πάντα φύλλα που τα έχουμε ζεματίσει σε βραστό νερό για πέντε λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κοτσανάκι τους. Για την γέμιση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι θέλουμε όπως κιμάς κρέατος, κοτόπουλου ή ρύζι, πλιγούρι, φαγόπυρο κι οποιοδήποτε άλλο δημητριακό μας αρέσει σε συνδυασμό με λαχανικά και φρέσκα αρωματικά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr