98
Για 12 κομμάτια:1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα)100 γρ. Γραβιέρα τριμμένη100 γρ. Ανθότυρο λιωμένο200 γρ. Φέτα τριμμένη3 αυγάΣουσάμιΦρεσκοτριμμένο πιπέριΣε μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά και τα 2 αυγά.Εγώ έκοψα το ένα φύλλο κατά μήκος και έφτιαξα τα σαλιγκαράκιαΒρέχουμε τις άκρες με λίγο νερό, τυλίγουμε σε ρολό και πατάμε ελαφρά να κολλήσουν. Τυλίγουμε τα πιο μακριά ρολά σε σαλιγκαράκια και τα άλλα σε κουλούρια.Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα, τα αλείφουμε με το τρίτο αυγό που έχουμε χτυπήσει με μια κουταλιά νερό και τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com