92
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- μαγιά ξερή 2 φακ
- ζάχαρη 1.5 κσ
- καλαμποκέλαιο 0.5 φλ
- αλάτι 1 κσ
- ξύδι 1 κγ
- γκούντα 0.5 κιλ
- ζαμπόν 15 φέτ
- μπέϊκον 15 φέτ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Ξηρή μαγιά στιγμής ΓΙΩΤΗΣ 2 φακελάκια Ζάχαρη 1 1/2 κουταλιά σούπας Καλαμποκέλαιο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Αλάτι 1 κουταλιά σούπας Ξύδι 1 κουταλάκι γλυκού Χλιαρό νερό 1 - 1/1/2 ποτήρι Για την γέμιση Γκούντα 1/2 κιλό τριμμένο Ζαμπόν 10-15 φέτες Μπέικον 10-15 φέτες Κέτσαπ Ρίγανη Πιπεριά πράσινη 1 προαιρετικά Μανιτάρια στρογγυλά λευκά προαιρετικά Αυγά 2 μόνο τους κρόκους
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr