114
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 1 πκτ
- γκούντα 200 γρ
- έμενταλ 200 γρ
- έμενταλ 200 γρ
- έμενταλ 200 γρ
- φέτα 200 γρ
- αυγά 5 τμχ
- γάλα 0.5 λτ
- φρέσκο βούτυρο 5 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
Τις προάλλες με ρώτησε ένας καλός φίλος αν έχω κληρονομήσεικάποιο «τεφτέρι» με οικογενειακές συνταγές. Και βέβαια έχω τεφτέρι! Είναι έναμεγάλο τετράδιο με χονδρό εξώφυλλο (σαν αυτό που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα οιλογιστές) και δύο όψεις (μία για την μαγειρική και μία για την ζαχαροπλαστική)με την διαφορά ότι γεμίζει αργά αλλά σταθερά με συνταγές που έρχονται στονδρόμο μου... Το τεφτέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr