by admin

Τζιγεροσαρμάς ή παπούδα από τις Σέρρες!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τα 3 ματσάκια κρεμμυδάκιΜετά απο λίγα λεπτά όταν θα έχει πιει τα ζουμάκια του κατεβάζουμε απο τη φωτιά και περιμένουμε λίγο να κρυώσει , σε θερμοκρασία δωματίου. Εμένα φέτος μου βγήκαν αρκετά και τα έβαλα σε δυο ταψιά.
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: τζιγεροσαρμάς
Τοπική: Σέρρες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το fetoula.blogspot.com