200
Υλικά
- βαρένικα 1 πκτ
- βούτυρο γάλακτος 2 κσ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές κέρατο 2 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- κάρυ 0.5 κγ
- κανέλα 1 κγ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- μαϊντανός -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Πιο κάτω θα δείτε την συνταγή με τα βαρένικα που τρώγονται σκέτα «αρτυμένα» με βούτυρο γάλακτος αλλά είναι εξίσου πολύ ωραία και μια σάλτσα πικάντικη όπως από σουτζούκι ή κιμά. Τα δικά μου έγιναν με κρασάτο (όχι κοκκινιστό) κιμά...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com