41
ΥΛΙΚΑ250 γρ. λευκής σοκολάτας350 γρ. κρέμα γαλακτος200 γρ. τυρί κρέμα2 κ.γλυκού καφέ στιγμής1+1/2 σφηνάκι καλούα8 σαβαγιαρ3/4 κούπας δυνατό καφέ+μισό σφηνάκι καλούασκόνη κακάο-άγλυκη-για πασπάλισμαΒάζουμε την κρ. γάλακτος με τον καφέ να πάρει βράση και ρίχνουμε πάνω στη σοκολάτα που την έχουμε σπάσει σε κομματάκια.Προσθέτουμε το τυρί και το λικέρ και χτυπάμε καλά να γίνουν μια λεία κρέμα.Βρέχουμε τα σαβαγιάρ στο μιγμα καφέ-λικέρ και τα στρώνουμε ανά 2 σε 4 ψηλά ποτήρια ή βαθιά μπολ.Στρώνουμε από πάνω την κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο να γίνει δροσερή.....ωωωχ...φορτωθήκαμε θερμίδες και σήμερ
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com