104
Υλικά :1 κούπα λάδι 1/4 κιλού χοντρό σιμιγδάλι 1/4 κιλού ψιλό σιμιγδάλι 1/4 κιλού ζάχαρη 4 κούπες νερό Λίγο ξύσμα πορτοκαλιού. Εκτέλεση :Βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και τα βράζουμε έως να πάρει βρασμό. (να λιώσει καλά η ζάχαρη)Ρίχνουμε το λάδι σε μια άλλη κατσαρόλα και μόλις κάψει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com