61
Κλασικό παραδοσιακό νηστίσιμο γλυκό της Ελληνικής κουζίνας, το οποίο γίνεται με απλά μέσα χωρίς τη χρήση φούρνο.Σιμιγδάλι χοντρό, ζάχαρη, αποξηραμένα φρούτα και ούζο! Και όλο πασπαλισμένο με το χαρακτηριστικό, μεθυστικό άρωμα της κανέλας.Είναι το αγαπημένο γλυκών για πολλούς, εξ αιτίας της απλής διαδικασίας παρασκευής του, όπου με λίγα μέσα και εύκολα διαθέσιμα υλικά απολαμβάνουμε ένα πολύ γευστικό γλυκό. εργασία: 00h:30′χρόνος: 00h:30′εύκολο: 2/5...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es