89
Υλικά
- ηλιέλαιο 0.5 ποτ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτ
- ζάχαρη 0.5 ποτ
- μανταρίνια 2 τμχ
- κανέλα 3 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- ζάχαρη 8 κσ
- μηλόξιδο 1 κσ
- λεμόνι 2 κσ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΗΛΙΑΕΛΑΙΟ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ 4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗΖΑΧΑΡΗ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ 3 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
Διάβασε τη συνταγή στο tamagiremata.blogspot.gr