98
Υλικά
- αχλάδια 5 τμχ
- βυσσινάδα 80 ml
- σιρόπι βύσσινο 80 ml
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μαρέγκες 15 τμχ
- γάλα 300 ml
- κονιάκ 50 ml
- κουβερτούρα 200 γρ
- παγωτό 1200 γρ
Υλικά 5 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες ή κυβάκια 80 ml βυσσινάδα, χωρίς να την αραιώσουμε ή σιρόπι από γλυκό του κουταλιού βύσσινο 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 15 - 20 έτοιμες μικρές μαρέγκες 1.200 γρ. παγωτό της αρεσκείας μας, σε μπάλες Για τη σάλτσα σοκολάτας 300 ml γάλα, πλήρες 50 ml κονιάκ (ή ουίσκι) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr