by admin

χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι φανατικοί των σκέτων burger τείνουν να συμφωνούν πως το καλύτερο κρέας γι’ αυτά προέρχεται κατευθείαν απ’ την ελιά ενώ κάποιοι επιμένουν πως πιο σωστή είναι μια αναλογία 1:1 ελιάς με νουά (μπροστινό ή πίσω) ή με σπαλομπριζόλα και, αν μιλάμε για βόειο κρέας, οι πλέον βιτσιόζοι από τους μερακλήδες το θέλουν σιτεμένο για περισσότερο από 20 ημέρες -αν μια τέτοια προσδοκία βρείτε γλώσσα για να την μεταφράσετε στο χασάπη σας, να μου την πείτε κι εμένα, να τη μάθω πάραυτα....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com