39
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- θυμάρι 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- κόλιανδρο 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- γλυκό κρασί 120 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
Με ένα ελαφρύ μαρινάρισμα, μια χούφτα υλικά και λίγη προσοχή στο ψήσιμο φτιάχνουμε στο τηγάνι τις τέλειες μπριζόλες. Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες από σπάλα, πάχους περίπου 2 εκ. 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 2 κουτ. σούπας ξίδι από λευκό κρασί 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr