106
Υλικά
- πανσέτα 8 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- μουστάρδα 1 κσ
- τυρί κρέμα 150 γρ
- λευκό κρασί 1 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- σκόρδο σε σκόνη 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα πιάτο καθημερινό, ταπεινό κι όμως νοστιμότατο! Ένα πιάτο με τη δροσιά του ελληνικότατου γιαουρτιού που, ήδη, έχει κατακτήσει τον κόσμο! Ένα πιάτο με αρωματικά που μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο ριζότο, με πατάτες τηγανιτές ή τηγανοψητές αλλά και με ψητά λαχανικά της εποχής. Μια απλή παντσέτα μεταμορφώνεται σε λουκούλειο γεύμα, ψημένη στη γάστα...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com