by admin

Χοιρινή τηγανιά με πράσα, μαριναρισμένη σε ρακόμελο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μαρινάρεις το μέσα σε λάδι, σκορδάκι, μπούκοβο και ρακόμελο για κανένα δίωρο (αν θέλεις και λιγότερο). Βάζεις το κρέας στο τηγάνι να ασπρίσει με πράσο και κρεμμυδάκι φρέσκο και σβήνεις με ρακόμελο. Μόλις πάρει μια βράση ...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινή τηγανιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com