303
Υλικά
- ψαρονέφρι 500 γρ
- χοιρινό φιλέτο 500 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- ξύδι 20 ml
- μουστάρδα 40 γρ
- κρέμα γάλακτος 60 ml
- πιπέρι 3 κόκκοι
- αλάτι -
500 γρ. ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο) 50 γρ. βούτυρο ή αγνό παρθένο ελαιόλαδο 20 ml. ξύδι από κόκκινο κρασί 40 γρ. μουστάρδα μέτρια 60 ml. κρέμα γάλακτος 3-4 κόκκοι πιπέρι αλάτι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr