by admin

Χοιρινό μπούτι με μαρμελάδα πορτοκάλι και πατάτες βουτύρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένας συγκλονιστικός τρόπος μαγειρέματος του χοιρινού. Ζουμερό, με έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, είναι ιδανικό για το χριστουγενιάτικο τραπέζι ως κυρίως πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα πορτοκάλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.foodtrails.gr