96
Υλικά
- σπανάκι 200 γρ
- σέσκουλα 200 γρ
- καυκαλήθρες 200 γρ
- πράσα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- ελαιόλαδο -
- μάραθος 0.5 ματσ.
- ντοματοπελτές 0.5 κσ
- ταραμάς λευκός 100 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- πιπέρι -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,200 γρ. κατεψυγμένο βιολογικό σπανάκι Ifantis 200 γρ. σέσκουλα 200 γρ. καυκαλήθρες 1 πράσο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια Ελαιόλαδο Άλτις ½ ματσ. μάραθο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr