123
Υλικά
- σαλιγκάρια 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λάδι 0.67 κούπα/ες
- ντομάτα 3 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρύζι κίτρινο 1 κούπα/ες
Η αλήθεια είναι ότι το παρακάνουμε με τους χοχλιούς αλλά εδώ μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και είναι ένα φαγητό που αρέσει στους περισσότερους αν όχι σε όλους. Το πιλαφάκι μας το θέλουμε να έχει ζουμάκι να είναι< ζουμάτο> όπως λέμε εδώ. Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε το φαγητό μας....
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com