by admin

χοχλιοί μπουμπουριστοί ρουκακιανοί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Tο πιο γνωστό πιάτο με σαλιγκάρια από την κουζίνα της Κρήτης είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψει κρασί, ούζο ή το κρητικό ταίρι του, τη ρακή. Χοχλιοί μπουμπουριστοί, τηγανητοί, αρωματισμένοι με δενδρολίβανο και κύμινο σε αυθεντική συνταγή από την ανατολική πλευρά του μεγάλου νησιού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: χοχλιοί μπουμπουριστοί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com