162
Υλικά
- ρεβίθια 500 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- χυμός λεμονιού 1 -
- ταχίνι 130 γρ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κύμινο 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ντοματίνια 25 τμχ
- αγγούρι 1 τμχ
- ρόκα 2 ματσ.
- φύτρα φασολιών 1 τμχ
- αραβικές πίτες 2 πκτ
Αν μαγειρέψεις ρεβίθια, βάλε δύο πακέτα για να σου μείνουν και να φτιάξεις ετούτο το τέλειο ανατολίτικο άλειμμα-ντιπ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr