56
Υλικά
- βούτυρο 120 γρ
- μαργαρίνη 120 γρ
- αραβοσιτέλαιο 120 γρ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 2.5 κγ
- σταφίδες 0.5 κούπα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γιαούρτι 200 ml
- ασπράδι 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη άχνη 3 κούπα/ες
Για το κέικ : ½ κούπα ( 120 γρ) βούτυρο η μαργαρίνη η αραβοσιτέλαιο 1 κούπα ( 200 γρ ) ζάχαρη 2 αυγά 1 βανίλια σε σκόνη ή 1 κουταλιά της σούπας ( 15 ml ) εκχύλισμα βανίλιας ξύσμα απο μισό πορτοκάλι 2 κούπες ( 250 g ) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μιση κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ μισή κούπα σταφίδες (80 γρ) 1 πρέζα Αλάτι ( 200 ml ) γιαούρτι
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com