53
Αυτό το χταπόδι το έφτιαξε η γιαγιά μου. Με όλη της την μαεστρία, που πάντα καταφέρνει ό,τι πιάσει να το κάνει πεντανόστιμο. Ζουμερό, μαλακό χταπόδι, μ’ εκείνη την ιδιαίτερη, κάπως λαστιχωτή υφή και τη μεστή του γεύση. Τα υλικά λιγοστά, η επιτυχία βασισμένη στην ποιότητά τους και ειδικά αυτής του χταποδιού, το οποίο κατά προτίμηση πρέπει να είναι φρέσκο αλλά εδώ που τα λέμε και το κατεψυγμένο είναι μια χαρά. Απολαύστε λοιπόν το μεζεδάκι αυτό στο σπίτι σας, είναι τόσο εύκολο να φτιαχτεί, κι όχι μόνο στα ταβερνάκια...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com