66
Υλικά
- χταπόδι 700 γρ
- μπαχάρι 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ροζέ κρασί 0.5 κούπα/ες
- κόκκινο κρασί 0.5 κούπα/ες
Αναμφισβήτητα το χταποδάκι ξυδάτο είναι ο τελειότερος μεζές του καλοκαιριού. Παίρνεις μια συσκευασία ωραιότατα πλοκαμάκια, καθαρά, πεντακάθαρα και κάνεις τη δουλειά σου. Κύριοι! Ούτε καθαρίσματα ούτε τίποτα. Για την ιστορία, χρησιμοποίησα κατεψυγμένα πλοκάμια χταποδιού, σε συσκευασία 700 γρ. Τώρα, αν εσείς θέλετε να πάρετε ολόκληρο οκτάπους και να καθαρίζετε, κακό του κεφαλιού σας και δικαίωμά σας βεβαίως βεβαίως!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com