by admin

Χταπόδι ξυδάτο

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει καλά. Προσαρμόζουμε την ώρα βρασμού ανάλογα με το μέγεθος του χταποδιού.Τo βγάζουμε από την κατσαρόλα και τo αφήνουμε να στραγγίσει.Κόβουμε το χταπόδι σε ροδέλες, το βάζουμε σε μπολ, το περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το υπόλοιπο ξύδι. Το σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Το ουζάκι εννοείται !!!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: ουζομεζέδες, χταπόδι ξιδάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com