71
Υλικά
- χταπόδι 1 κιλ
- μελιτζάνες φλάσκες 3 τμχ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ξύδι βαλσαμικό 40 ml
- κάπαρη 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- ελαιόλαδο 100 ml
-Ένα πεντανόστιμο φαγητό και πολύ γρήγορο στην εκτέλεσή του!!!
-Την κάπαρη αν δεν σας αρέσει μπορείτε να την παραλείψετε... Αλλά θα σας συμβούλευα να την προσθέσετε γιατί δίνει στο φαγητό σας αυτό το κάτι παραπάνω!!!
-Το μέλι να Μην παραλείψετε γιατί είναι αυτό που θα ισορροπήσει τις γεύσεις αλλά και θα δέσει τη σάλτσα του φαγητού σας!!! Γι' αυτό και πρέπει να προστεθεί στο τέλος!!!! (στο σβήσιμο)
-Τέλος εγώ τις μελιτζάνες δεν συνηθίζω να τις ξεπικρίζω.
Αλλά αν εσείς τις ξεπικρίζετε τότε φυσικά να το κάνετε πριν τις βάλετε για ψήσιμο....
-Την κάπαρη αν δεν σας αρέσει μπορείτε να την παραλείψετε... Αλλά θα σας συμβούλευα να την προσθέσετε γιατί δίνει στο φαγητό σας αυτό το κάτι παραπάνω!!!
-Το μέλι να Μην παραλείψετε γιατί είναι αυτό που θα ισορροπήσει τις γεύσεις αλλά και θα δέσει τη σάλτσα του φαγητού σας!!! Γι' αυτό και πρέπει να προστεθεί στο τέλος!!!! (στο σβήσιμο)
-Τέλος εγώ τις μελιτζάνες δεν συνηθίζω να τις ξεπικρίζω.
Αλλά αν εσείς τις ξεπικρίζετε τότε φυσικά να το κάνετε πριν τις βάλετε για ψήσιμο....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com