by admin

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το σπετζοφάι είναι για εμάς ένας αγαπημένος μεζές! Σήμερα δοκιμάσαμε μια τρίτη εκδοχή με χταπόδι, πραγματικά ανεπανάληπτη! Αυτή όμως είναι σημαντικά διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς απουσιάζει εντελώς η ντομάτα και το φαγητό μαγειρεύεται σε κρασί και παίρνει ξεχωριστή γεύση από ξερά σύκα! Ακούγεται λίγο gourmet... Και γιατί όχι;
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: χταπόδι κρασάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com