99
Υλικά
- χταπόδι 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 κιλ
- λάδι 0.5 φλ
- ντοματοπελτές 3 κσ
- χυμός ντομάτας 250 γρ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- δεντρολίβανο 1 κλων
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
Υλικά: 1 κιλό χταπόδι, πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1/2 φλ.τσ. λάδι 3 κ.σ. πελτές ντομάτας ή 250 γρ. χυμός ντομάτας 3 φύλλα δάφνης 1 κλωνάρι δενδρολίβανο 4 κόκκους μπαχάρι 1 ποτηράκι του κρασιού, κόκκινο κρασί αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr