by admin

χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι συνοδεία αβοκάντο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στη συνταγή ο συνδυασμός τους με το πορτοκάλι αναδεικνύει τη λεπτή γεύση τους, το τζίντζερ τους προσδίδει σπιρτάδα και ένταση με το άρωμά του ενώ το κρεμώδες αβοκάντο λειτουργεί συμπληρωματικά, δημιουργώντας μια φρέσκια αντίθεση που δένει το σύνολο. Απολαυστικό πιάτο που προδιαθέτει ευχάριστα και οπτικά, λόγω του ζεστού χρώματος....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com