107
Υλικά
- ελαιόλαδο 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 φακ
- αυγά 1 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.33 κούπα/ες
- μαγειρική σόδα 0.33 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- μυζήθρα 1.5 κιλ
- ζάχαρη 0.67 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 1 φακ
- αυγά 1 τμχ
- κανέλα 1 τμχ
Τα λυχναράκια μας φέτος, τα φτιάξαμε με ελαιόλαδο και φρέσκια μυζήθρα, και βγήκαν σούπερ τραγανά και υπέροχα. Σήμα κατατεθέν για το Πάσχα τα λυχναράκια εδώ, και απαραίτητα σε κάθε τραπέζι, όπως και τα ανεβατά...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com