by admin

Υπέροχη-γρήγορη-εύκολη, σπιτική μυζήθρα!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτήν την εποχή που υπάρχουν σε αφθονία γάλατα κατσίκας- προβάτου,στο χωριό μου, φτιάχνουμε τυροζούλια. Έμαθα να τα φτιάχνω από τη γιαγιά μου!Μας αρέσουν πάρα πολύ. Γιατί τα έχουμε συνηθίσει από μικροί? Γιατί είναι πραγματικά πάρα πολύ νόστιμα? Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Σε επόμενη ανάρτηση θα κάνουμε το τυροζούλι μας. Φτιάξτε το και θα κρίνετε μόνοι σας!Σήμερα με τον τρόπο που το φτιάχνουμε, θα βγάλουμε μυζήθρα απλή, σπιτική, τονίζω ξανά από το μείγμα που γίνεται το τυροζούλι, που τρώμε με διάφορους τρόπους. Νωπό, ή ξερό στα μακαρόνια.
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretatrapezomata.blogspot.com