75
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- ζαμπόν 6 φέτ
- αυγά 3 τμχ
- μαργαρίνη 1 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- πιπέρι 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- δυόσμος 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- φύλλο για πίτες 2 τμχ
- μαργαρίνη 1 κγ
- βούτυρο 1 κγ
Υλικά Για την γέμιση Γιαούρτι στραγγιστό 300 γρ Κεφαλογραβιέρα 150 γρ τριμμένη Κεφαλοτύρι 100 γρ τριμμένο Ζαμπόν καπνιστό 5 -6 φέτες σε μικρά κομμάτια Αυγά 3 τεμ Βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη 1 κουτάλι της σούπας γεμάτο Πιπέρι- πάπρικα γλυκιά από 1/2 κουταλάκι του γλυκού Δύοσμος 1 κουτάλι της σούπας τριμμένος Αλάτι 1 πρέζα Σουσάμι για πασπάλισμα Ελαιόλαδο για άλειμμα ταψιού Για το φύλλο Χεροποίητο φύλλο για πίτες 2 τεμ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr