261
Υλικά
- ζαρκάδι 1 κιλ
- portobello 500 γρ
- μπέϊκον 100 γρ
- καρότο 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- σέλινο 1 κλων
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 1 κιλό φιλέτο ζαρκάδι 500γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 100γρ. μπέικον 1 καρότο 1 πράσο 1 κλωνάρι σέλινο 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κόκκους μπαχάρι 100ml κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Δύσκολη Σκεύος: Ταψί ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr