by admin

ζαχαρωμένα πορτοκάλια (για διακόσμηση)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από αυτή τη δόση δε βγαίνουν μόνο οι ζαχαρωμένες φλοίδες του πορτοκαλιού. Κρατάμε το σιρόπι και με αυτό περιχύνουμε το κέικ μας, αφού το τρυπήσουμε στην επιφάνεια με ένα πιρούνι ή οδοντογλυφίδα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr