by admin

Ζελέ κυδώνι και κυδωνόπαστο... μια παραδοσιακή φρουτονοστιμιά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Εφέτος, λοιπόν, εκτός από τα μήλα που ποτέ δεν λείπουν από την κουζίνα μας, αισθητή την παρουσία έκαναν και τα κυδώνια. Αφού τελείωσα το τριφτό γλυκό του κουταλιού, έκανα και τον περίφημο πελτέ (δεν σας τον έδειξα γιατί μου ξέφυγε και το χρώμα του δεν έγινε εκείνο το εκπληκτικό κόκκινο-ρουμπί) και αφού υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα φτιάξω κι άλλον... καλύτερον, πήρα την πούλπα των κυδωνιών κι έκανα κυδωνόπαστο (όχι μόνον είχα χρόνια να φτιάξω αλλά ξέχασα και να το ποστάρω... το καημένο το κυδωνόπαστο!). Το κυδωνόπαστο έχει διάφορες χρήσεις. Είναι πολύ ωραίο με συνοδεία τυριού, μόνο του σαν γλυκό αλλά και μέσα σε κοκκινιστό κρέας....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com