171
Υλικά
- πτι μπερ 1.5 πκτ
- μαργαρίνη 220 γρ
- μόρφατ 2 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- ξύσμα λεμονιού -
- ζάχαρη 2 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- χυμός λεμονιού 2 ποτ
- ζελατίνη 6 φύλλα
Αυτή η συνταγή είναι πάνω κάτω δική μου εφεύρεση.Τα μπισκότα απο μία συνταγή, η κρέμα από άλλη και το ζελέ από άλλη. Εγώ απλά τα ένωσα και βγήκε ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr