by admin

Ζυγούρι βραστό με τραχανά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το βραστό, δεν είναι ένα απλό φαΐ, είναι φιλοσοφία. Φιλοσοφία, βασισμένη στο αλάτι και το πιπέρι. Γίνεται και με κατσίκι ή αρνί, αλλά με βετούλι ή ζυγούρι γίνεται νοστιμότερο, γιατί το περισσότερο λίπος που έχουν τα μεγαλύτερα ζώα, κάνει τη διαφορά στη γεύση. Ζυγούρι βραστό με τραχανά Υλικά •
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: τραχανάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com