60
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 300 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Υλικά: 300 γρ. αλεύρι σκληρό 170 γρ. χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά ή 20 γρ.νωπή 4 κ.σ. ελαιόδαδο αλάτι (όσο αλμυρή θέλουμε την ζύμη) Εκτέλεση: Σε μία λεκάνη βάζουμε το αλεύρι. Είναι σημαντικό το αλεύρι να είναι σκληρό. Το αλεύρι για τσουρέκι είναι σκληρό π.χ. Αν χρησιμοποιήσουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr