75
Υλικά
- γάλα 1 φλ
- κορν φλάουρ 4 κγ
- κρέμα γάλακτος 1 φλ
- γάλα εβαπορέ 1 φλ
- ζαχαρούχο γάλα 1 φλ
- ζάχαρη 0.67 φλ
- σιρόπι καλαμποκιού 2 κσ
- κακάο 0.33 φλ
- κουβερτούρα 85 γρ
- σοκολάτα 85 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
Αυτή τη συνταγή τη βρήκα στο site του David Lebovitz. Τα επιβεβαιώνω όλα και σας συνιστώ τη συνταγή. Δε μοιάζει άλλωστε με κανένα από τα παγωτό που έχω φτιάξει. Επίσης δεν έχει τη γεύση της σαντιγύς που εγώ προσωπικά δεν πολυσυμπαθώ. Είναι και μοναδικό και εύκολο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr