83
Υλικά
- portobello 1 συσκ
- πατάτες 1 τμχ
- κολοκύθια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- αλεύρι 1.5 φλ
- φρυγανιά 1.5 φλ
- ρεγκάτο 1 φλ
- φέτα 1.5 φλ
Εύκολη και δροσιστική γρανίτα πεπονιού. Ιδανική λύση για απόλαυση χωρίς πολλές θερμίδες.Υλικά600 γρ σάρκα από πεπόνι 200 γρ. ζάχαρη200 ml. νερό1 λεμόνι, το χυμό ΕκτέλεσηΒάζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσει καλά. Πολτοποιούμε τη σάρκα του πεπονιού στο μπλέντερ και αναμειγνύουμε τον πολτό με το παγωμένο σιρόπι και το χυμό του λεμονιού. ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com